Gratis Verzending vanaf €50,-

Retour


Ben je niet tevreden over je bestelde product? Dan kun je je product retourneren. Hiervoor geldt wel dat dit voor eigen kosten is.

De tarieven hiervoor gelden binnen Nederland, bij online aanmelding bij PostNL €4,15. (regel het zelf bij PostNL €4,85). Voor zendingen vanuit België bedragen deze €7,80 via PostNL.

Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden. Deze producten dienen in dezelfde staat geretourneerd te worden als de staat waarin ze zijn ontvangen. De kleding mag dus niet gedragen of gewassen zijn. Wanneer dit toch het geval blijkt te zijn, kan de retournering worden afgekeurd.

Retourvoorwaarden

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant
  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Het item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.
  • Het item mag niet ruiken naar parfum of transpiratie.
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Wij geven geen was garantie. Problemen die ontstaan na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. (zie was label op de kleding)
  • Sale items kunnen niet worden geretourneerd.

 

Turtle Vision kan niet garanderen dat producten die worden teruggestuurd bij ons aankomen. Producten die niet door ons worden ontvangen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument. Producten die worden kwijtgeraakt kunnen niet worden vervangen of vergoed.

14 dagen- garantie
De garantie op aangeschafte producten verloopt 14 dagen na ontvangst. Helaas kunnen wij geen producten terugbetalen wanneer de 14 dagen termijn is overschreden.

Let op
De garantie vervalt zodra er schade is ontstaan door foutief gebruik van de consument, evenals schaden veroorzaakt door parfum, bleken en blootstelling aan hitte of water. Aanslag en verkleuring als gevolg van chemisch contact wordt niet beschouwd als een geldig recht op garantie.